K

Kwart voor negen is vroeg. En dan tegen de Edammers, nooit onderschatten. Zij hadden er 1 gewonnen, 1 verloren. Scherp zijn dus! Met het complete team eerst even warm gedraaid, en dan vol er tegenaan.

poodt-0611

In de tweede minuut begint het doelpuntenfestijn: na een mooie actie van Gijs werkt Nout de bal in de touwen. Vervolgens scoort Aize na een vrije trap van Tarun. Dan Tarun, net als de vorige wedstrijd: een doelpunt uit een hard schot van afstand, klasse! Max, Nout en nog een keer Max bepalen de ruststand op 0-6 in ons voordeel.

De wedstrijd is dan natuurlijk al gespeeld, maar scherp blijven is het devies. De tweede helft gaan we echt los, Edam wordt volledig overklast en de inzet van E3 is onverminderd fel en gretig. Er gingen er nog 11 in, en ons doel bleef schoon. De doelpunten: 28e minuut Nout, dan Aize, en Sacha. Vervolgens een goal van Sacha na een mooie diepe pass van Ole. Max en Ole scoren. Tarun uit een solo actie om van te smullen, Ole hard in de kruising, Gijs pakt er eentje mee en Nout maakt de laatste twee. Kortom: een walk over. Aan kop met 9 punten uit drie wedstrijden, 37 voor en 0 tegen. Misschien hadden we toch één of klassen hoger in moeten zetten, maar goed: dat kan altijd nog. Nu eerst eens kijken of we het kampioenschap binnen kunnen slepen!