V

poodt-9428 poodt-9401 poodt-9257 poodt-9149 poodt-9124

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer vijf van de ranglijst: Monnickendam. Zij hadden 3x winst op zak, en 1x verlies, waarbij het verlies werd opgelopen tegen de kopkloper (Purmersteijn). Dat beloofde een spannende wedstrijd.

En spannend was het, op deze heerlijke herfstochtend. Na de eerste sportieve schermutselingen gaat het al gauw de goede kant op: 1-0, en 2-0 door Ole. Maar halverwege de eerste helft vielen we terug. Monnickendam liet zn tanden zien, en na 16 minuten spelen staat het 2-2. Vlak voor rust krijgen we een domper te verwerken: 2-3 achter!

In de rust een peptalk gehouden: we kunnen het winnen als we beter schakelen tussen aanval en verdediging. Dat ging de tweede helft aanzienlijk beter, en met name Ole toonde de tweede helft veel inzet door ook in verdedigend opzicht zijn mannetje te staan, complimenten. Als snel 3-3 (Nout), 4-3 (Max) en 5-3 (Sacha). Kat toch nog in het bakkie, zo lijkt het… want Monnickendam komt opnieuw sterk terug: 5-4, en even later zelfs 5-5! De wedstrijd had nog in ons voordeel uit kunnen pakken als een inzet van Ole op de binnenkant van de paal over de lijn was gerold, maar helaas: net de verkeerde kant op. Al met al een sportieve, pittige, leuke wedstrijd