V

poodt-0193 poodt-0171 poodt-9989

Vandaag alweer zo’n prachtige voetbaldag, en een heerlijke aanvangstijd: 11.15 u! De kraker tegen de DRC E4 vandaag op het programma. Dan wil je toch laten zien dat je niet voor niks E3 bent. Maar de jongens zijn voor de wedstrijd gewaarschuwd voor een levensgroot gevaar: onderschatting van de tegenstander.

De wedstrijd startte daarom met een stevig offensief van de kant van E3. Het bleek al snel dat E3 toch inderdaad een stukje verder is dan E4, en dat werd al in de tweede minuut door Tarun bevestigd met een schitterende goal van flinke afstand laag in de hoek. En toen kwam de doelpuntenstroom op gang: Nout, Ole, nog een keer Tarun en Aize (2x) brachten de ruststand op 6-0. Tips en tops in de rust: eigenlijk alleen maar complimenten voor de ploeg! Voornaamste punten: zeer sterke inzet, goed omschakelen tussen aanval en verdediging, er werd flink op doel geschoten (conform opdracht) en er werd ook uitstekend overgespeeld. In het bijzonder Max speelde een ijzersterke wedstrijd: hij koos heel vaak goed een vrije positie, en hij bediende zijn medespelers met loepzuivere passes.

Het offensieve spel van de eerste helft werd in de tweede helft stevig voortgezet, en er kwamen nog vijf doelpunten bij. Sommige uit harde schoten, en één goal helemaal uit het boekje: een voorzet van Tarun ingekopt door Nout. Het is dat doelman Jurre van E4 de sterren van de hemel keepte, anders was de score compleet uit de hand gelopen.

Jongens, fantastisch gespeeld. We gaan fier aan de leiding met 20 voor en 0 tegen.