V

poodt-1775 poodt-1759 poodt-1563 poodt-1482 poodt-1470

Vandaag op bezoek bij de nummer 4 op de ranglijst: Kadoelen E3. Deze mannen hadden er 5 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Wij stonden op de tweede plek: 6 gewonnen, 1 gelijk. Dat beloofde een spannende wedstrijd! Focus en snelheid. Met die boodschappen stapten we het kunstgras op.

De eerste helft begonnen we sterk, veel beter dan en actiever dan de wedstrijd vorige week. Dat resulteerde vooral in goede  schoten van grotere afstand. Maar hij wilde er niet in, tot Ole in de 15e minuut DRC naar 1-0 schiet. Dat blijft zo tot de rust. We zien dat E3 lekker voetbalt, goed bezig is met de mandekking en behoorlijk schakelt tussen aanval en verdediging. Kortom: zo door gaan. In de tweede helft is DRC minder gevaarlijk dan in de eerste, maar er zijn wel een paar kansen. Maar ook voor ons doel is er gevaar, en we ontsnappen een paar keer aan een gelijke stand. Tegen het eind van de tweede helft zet Kadoelen een gevaarlijke aanval in, goede inzet op doel maar fabelachtig gered door Robin. Dan nog een rebound, en opnieuw houdt Robin buitengewoon knap zijn doel schoon! Kort daarna fluit de scheids, die het uitstekend deed, verrassend genoeg 1,5 minuut te vroeg af waardoor de wedstrijd in ons voordeel is beslist. Allemaal lekker gespeeld. Man of the Match: keeper Robin!

Volgende week zaterdag om 11.15 u. de thuiswedstrijd tegen ongeslagen koploper Purmersteijn. De verschillen zijn minimaal: wij scoorden in 8 wedstrijden 73 keer, en kregen er 7 tegen. Purmersteijn scoorde in 8 wedstrijden ook (!) 73 keer, maar kreeg er 6 tegen. Purmersteijn staat bovenaan omdat ze alles hebben gewonnen, wij hebben 1x punten laten liggen door gelijk te spelen  tegen Monnikendam.