BNI WauW


Warme aanbevelingen uit Weesp

Sinds 1 oktober 2015 ben ik lid van een geweldig zakelijk netwerk. Iedere donderdagochtend komen we te vroeg samen om elkaar zakelijk te helpen tijdens een ontbijtbijeenkomst. Door onze netwerken in te zetten voor meer dan 30 ondernemers heeft dit chapter van Business Network International vorig jaar meer dan 2 miljoen euro omgezet.

Iedere week maak ik tijdens deze meeting een fotoverslag. Van alle foto’s die gemaakt worden tijdens de donderdagochtend meetings van BNI wordt een selectie gemaakt. Deze foto’s worden binnen een week geplaatst op de facebookpagina van BNI WauW.

gratis en voor niets op social media

Mijn foto’s mogen kosteloos gedeeld worden op social media, zoals bijvoorbeeld Facebook of Linkedin. Een link naar poodt.com of Michiel Poodt fotografie facebookpagina wordt dan op prijs gesteld.

prints

Alle foto’s op de facebookpagina van BNI WauW kunnen besteld worden als fotoafdruk (Fuji Frontier Digitaal C-print ) in de volgende formaten :

13 x 18 7,50
20 x 20 18,00
30 x 30 38,00
30 x 45 48,00

 

zonder watermerk

Tegen een gereduceerd tarief kunnen mijn foto’s onbeperkt online geplaatst worden. Deze foto’s kunnen dan bijvoorbeeld gebruikt worden op je eigen website. Alle beelden worden dan geoptimaliseerd en geleverd zonder watermerk.

1 foto 125,-
2-4 foto’s 98,-   per foto
meer dan 4 foto’s 75,-   per foto

NB : Hou rekening met het portretrecht van anderen ; vergeet niet om toestemming te vragen als er ook andere mensen op de foto staan

 

 

 

 

 

 

There are no comments