E

Eindelijk konden we vandaag weer de wei in! Met een compleet elftal, goede zin en de nodige trainingsarbeid achter de rug traden we aan tegen OSV E5. Boodschap: eerste helft spelen zoals we dat altijd de tweede helft doen.poodt-2668

Na twee minuten komen we dan op 0-1 achter, een vertrouwd beeld. Maar we spelen goed en na 9 minuten scoort Ole de gelijkmaker. Eigenlijk spelen we heel goed: tegenstander wordt goed vastgezet en dan volgen in de eerste helft twee schitterende aanvallen. Eerst scoort Sacha na een fanastische diepe steekpass van Aize de 2-1. Daarna opnieuw een prachtige aanval, Nout geeft de bal sterk vanaf de achterlijn voor en Sacha maakt er 3-1 van.Rust. Complimenten voor de ploeg. We benutten onze kansen goed, en spelen heel sterk. Ondanks het regelmatig onsportieve spel van de tegenstander. Daar laten we ons niet door meeslepen, we blijven gewoon lekker voetballen. Doorgaan op deze weg. Aan het begin van de tweede helft krijgen we er nog één tegen, 3-2. En OSV dringt flink aan, wordt regelmatig gevaarlijk, maar vooral dankzij het het uitstekende keeperswerk van Robin behouden we de voorsprong. Halverwege de tweede helft zetten we de wedstrijd dan naar onze hand. Max maakt de 4-2, Aize 5-2, Nout 6-2 en in de allerlaatsteminuut knalt Aize de 7-2 binnen. Na de wedstrijd opnieuw complimenten voor de ploeg – super gespeeld!