H

poodt-8558 poodt-8611 poodt-8767 poodt-8800

Het weer leek onze grootste vijand: grijs en motregen – niet waar we gelukkig van worden. Maar na 6 minuten wedstrijd zag de wereld er anders uit:

Nout liet zien waarom hij de spits positie bezet: 1-0 en Max knalt ons na een listige voorzet keihard naar de 2-0. Kat in bakkie, Diemen in de zak. Maar schijn bedroog. Halverwege de eerste helft komt Diemen sterk terug naar 1-2, en voor de rust hebben we 2-2 op het bord. Rust. Het is een pittige, evenwichtige wedstrijd. Maar we moeten wel die punten binnenslepen om ons te verzekeren van de tweede plek. Dus wat scherper zijn met afwerken – er zijn veel doelpogingen geweest in de eerste helft, wat heel goed is – maar nog even die precisie toevoegen. Achterin loopt het best lekker, maar uitkijken voor de razendsnelle aanvallers van Diemen. In de tweede helft worden we al vlot op achterstand gezet (2-3), om daarna al snel tegen een 2-4 aan te kijken. Dat gaat niet goed. We krijgen nieuwe hoop als Ole ons op 3-4 zet, maar worden dan weer teruggeworpen naar 3-5. Sacha bepaalt de eindstand op 4-5. Mooie wedstrijd, maar gaat dit genoeg zijn voor de tweede plek? Op doelsaldo kunnen we Diemen hebben, maar we moeten daarvoor wel koploper Geinburgia thuis verslaan.