L

Licht gespannen vanwege het onrustige weer (lichte regen, wind) vandaag het veld op. Team compleet: check. Warm lopen: check. Robin inschieten: check. Opstelling: check. Dan de wedstrijd.

We beginnen met tegenwind tegen de mannen uit Driemond. En we creëren een paar leuke kansen, maar het dubbeltje valt vandaag een paar keer de verkeerde kant op. Geinburgia is best goed, maar ook niet geweldig. Ze weten wel van afstand te scoren: 1-0. Van de scheidsrechter mag vrij veel, waar we even aan moeten wennen. Eigenlijk was de eerste helft best aardig: de dekking was goed op orde. Rust. We zien kansen omdat we traditioneel een sterkere tweede helft spelen, en nu de wind in de rug hebben. Maar we worden verrast door een paar snelle goals van Geinburgia. Bij 3-0 achter wordt het moeilijk. En als er dan nog drie invliegen is het een kwestie van met de staart tussen de benen afdruipen. Wat jammer. Analyse: het positiespel moet beter worden gespeeld.